Logo BCorp 2022

A Integral ens sentim honrats amb aquesta distinció. La volem compartir amb el cooperativisme, perquè entenem que a través nostre, els seus valors i la seva acció han estat reconeguts. Ho fem juntament amb les organitzacions i empreses amb les que fem camí. Hi reconeixem a persones decididament orientades a construir un món millor.
B-Corp és un moviment internacional d’empreses socials que entenen que el seu objectiu final no ha de ser la simple obtenció del benefici econòmic, sinó la generació d’impactes positius en l’àmbit social i ambiental, i també en el seu entorn i en la vida dels seus propis empleats. Tot això mitjançant processos i pràctiques de transparència i responsabilitat corporativa.

Ser les millors empreses per al món

Ser les millors empreses per al món, i no només del món, aquest és el propòsit de les empresas B-Corp, moviment internacional d’empreses socials que entenen que el seu objectiu final no ha de ser la simple obtenció del benefici econòmic, sinó la generació d’impactes positius en l’àmbit social i ambiental, i també en el seu entorn i en la vida dels seus propis empleats. Tot això mitjançant processos i pràctiques de transparència i responsabilitat corporativa.

Empreses B CORP

Més de 6.200 empreses en 86 països són B Corp. Han superat amb èxit un procés de certificació que requereix temps i esforç.
Hi ha més de 40.000 empreses registrades per aconseguir la certificació, però només ho han aconseguit fins al moment 6.200.
A Espanya som 200 empreses.

Qualificació d'Integral a B Corp

La qualificació necessària per assolir la qualificació de B Corp és de 80 sobre 200 punts. L’obtenció d’una marca de 108 per part d’Integral es considera un excel·lent registre.

Per què ens convertim en Empresa B Corp?

Pels nostres valors com a empresa cooperativa

És una empresa cooperativa on cada persona realment contribueix, participant activament en la construcció de tot allò que viu.

Pel nostre compromís amb l’entorn

Estem convençuts que aviat, cada vegada més persones, demandaran evidències reals que es relacionen amb empreses que han decidit “ser bones” per al món. Formar part de la comunitat B Corp és la nostra manera de mostrar que nosaltres volem ser-ho.

El nostre interès a humanitzar l’economia

Volem per al món el mateix canvi que intentem protagonitzar. Desitgem una economia decididament més humana, on la persona i el planeta siguin el primer, realment el primer.