Affectio Group

Affectio Group és l’expressió del vincle entre els més de 30 professionals de Integral® i d’Idea Iuris®, basat en la mútua confiança i en el desig d’unir les seves contrastades solvència i experiència.

Affectio Group
Icono Affectio Group división jurídica

DIVISIÓ JURÍDICA

IDEA IURIS® neix el 1998 amb 35 anys d’experiència dels seus socis, tant en l’exercici professional de l’advocacia en prestigiosos bufets espanyols i britànics (Londres) com en l’Administració de Justícia espanyola.
Icono Affectio Group división económica

DIVISIÓ ECONÒMICA

L’objectiu central de l’acompanyament d’INTEGRAL és facilitar que la Presa de Decisions Econòmiques, Financeres i Fiscals, sigui informada i conscient. La gestió d’una activitat econòmica exigeix ​​conèixer amb precisió tant la Situació Econòmica (ingressos i despeses) com la Situació Financera (considerant les necessitats a curt i llarg termini).
Icono Affectio Group división consultoría

DIVISIÓ CONSULTORIA

La nostra divisió de consultoria compta amb un equip expert amb una àmplia experiència en l’acompanyament i assessorament a empreses i entitats. L’actuació del nostre equip consultor facilita la implantació de projectes en àrees com l’estratègia, la millora de l’activitat comercial i màrqueting, les persones i la innovació.

Contacti amb nosaltres

Si necessita més informació, posi’s en contacte amb nosaltres.