Economia circular

Cofundadors de GROUP 381 - Marques amb Ànima

Logo Be Circular Group 381

Entenem a les empreses com a agents de canvi social. Per això generem Marques amb Ànima acompanyant-les amb els seus equips perquè des del diàleg puguin abraçar l’Economia Circular d’Impacte Positiu. Creem un futur positiu gestionant el canvi des de dins de les empreses a través del Principi de Coresponsabilitat.

Economia Circular d'Impacte Positiu

GROUP 381 és una consultora global, pionera a Espanya, que defineix, organitza, educa, involucra, co-implementa i gestiona la transformació de la Societat cap a l’Economia Circular d’Impacte Positiu.
L’Economia Circular avui se’ns presenta com un model eminentment tècnic basat en el Residu-Recurs, però nosaltres estem creuant aquest model amb les emocions humanes i fem que les persones reflexionin sobre la seva transició cap a la circularitat social, econòmica, cultural i ambiental. Treballem per ser un referent en coneixement que desenvolupa models de negoci, productes i serveis econòmica, social i ambientalment sostenibles.
Considerem que l’Economia Circular és una RAÓ, carregada de EMOCIÓ que té SENTIT.

Serveis de formació i coneixement

• Model bàsic de taller tècnic i CIRCULAB (Business game). Introducció a l’Economia Circular. Transformació cap a processos circulars. Ecodisseny de productes i serveis. Casos reals. Introducció a Models de Negocis. Circularb Business Game.

• Models d’ampli abast desenvolupats ad hoc. Conscienciació i Transformació amb tallers actius i en la Naturalesa.

Serveis de consultoria

Formem part dels equips humans dels nostres clients.

• Tècnica (Et fem Circular, de manera global i per productes).

• Coaching per a la transformació. Facilitació. Diàleg. Principi de Coresponsabilitat. Gestió Integral del Canvi.

• Màrqueting i comunicació basada en el model “BC” de Building Community.

Serveis cap a la societat

• Creem productes i serveis per a fomentar canvis d’hàbits. Seguiment de Tendències i expectatives. Creació de propostes àmplies de participació ciutadana i de co-creació.

• Educació Social. Processos de gammificació. Co-participació creativa amb agents innovadors.

Equip

Comptem amb una àmplia experiència en Construcció i Dinamització de Comunitats, Comunicació Estratègica, Gestió Ambiental, Responsabilitat Social i Acompanyament en Processos de Transformació. Formulem una proposta integrada per a la facilitació de la transició cap a l’Economia Circular, en incorporar en els nostres equips de projecte a enginyers experts en millora ambiental i el desenvolupament de conceptes inspirats en l’Eco-disseny, Eco-Innovació i Economia Circular com els millors instruments , des de les Marques, en la lluita contra el Canvi Climàtic.