SOCI FUNDADOR & LLETRAT DIRECTOR

José Luis Martín Mendoza

Col·legiat en 1985 en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Apart de dirigir l’equip jurídic de Idea Iuris y coordinar la Divisió Jurídica amb les altres Divisions de Affectio Group, te las següents

Àrees d’especialització: Contractes mercantils (Distribució, Agència, Franquícia, etc.); Societats (Fusions & Adquisicions, Transformacions, Escissions, etc.); Empreses Familiars (Protocol Familiar, etc.). Acompanyament jurídic a petites i mitjanes empreses en la creació i desenvolupament de les seves estratègies de negoci i en negociacions o litigis amb grans corporacions. Idiomes: Castellà / Català / Anglès. E-mail: jlmartin@ideaiuris.com

 

Formació: Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona; Diploma en Comptabilitat per l’Escola d’Alta Direcció i Administració – EADA.

Autor: del llibre El Capital Risc (Edicions Fausí-1988) i diversos articles tècnics en el diari econòmic Expansión i en La Vanguardia, així com en Mon Juridic (de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona), la revista “Emprendedores” i The Spanish-British Trade (de la Cambra de Comerç Espanyola a Gran Bretanya). Conferències i Ponències: Múltiples Seminaris i Conferències sobre Contractació Internacional, Societats, Distribució, Franquícia, etc. en diverses Cambres de comerç (Barcelona, Terrassa, Sabadell, Lleida, Tortosa, etc.), en Foment del Treball Nacional (la Patronal catalana), en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en la Cambra de Comerç Espanyola a Londres, en l’Associació d’Entitats Prestadores Hipotecàries de Gran Bretanya, etc.

Carrera Professional: Bufet Bertrán i Musitu – Barcelona (1984-1988); Sènior Spanish Counsel en la Firma Legal De Pinna, Scorers & John Venn – Londres (1988-1990); Bufet Climente, Minguell & Martín – Barcelona (1990-1998); Soci fundador i director d’IDEA IURIS® Advocats (1998) i d’Affectio Group® (2010).

Membre: Cambra de comerç Internacional; Cambra de comerç Espanyola a Gran Bretanya; Vicepresident de la Secció de Dret Mercantil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (1995-1998); Seleccionat per “Who’s Who International” (2001); Institut de Distribució Internacional (Torí-Italia). Comitè d’Experts Jurídics de l’Associació Espanyola de Franquiciadors.

Affectio Group - José Luis Martín Mendoza