Entitats Urbanístiques i Juntes de Compensació

Acompanyament a Entitats Urbanístiques i Juntes de Compensació

Integral és un referent en l’acompanyament a les necessitats de les Entitats Urbanístiques i Juntes de Compensació, formant part de l’agenda de destacats representants del sector immobiliari a Catalunya. L’especialització i el coneixement acumulats en 30 anys d’atenció a les Entitats, ens permeten oferir un Servei Integral d’Administració que comporta la domiciliació postal de la Junta, la seva gestió administrativa i bancària, la preparació i assessorament de les Assemblees i Consells Rectors i qualsevol altra activitat necessària per a la seva bona gestió. En aquest servei destaca la transparència cap a tots els integrants de la Junta, així com la coordinació amb l’equip tècnic de la mateixa.

Som experts en la fiscalitat de les Juntes, en la planificació, gestió i liquidació de tots els impostos als quals aquestes entitats urbanístiques estan subjectes. Així mateix, i quan és necessari realitzem la seva Auditoria Interna aportant una anàlisi global i concreta de la situació de l’entitat al temps que elaborem propostes de millora.

Des del seu naixement, el nostre acompanyament a les Entitats Urbanístiques i Juntes de Compensació s’ha dissenyat com el complement idoni per a l’acció dels juristes experts en el sector. Treballar al costat d’ells, facilitant la seva tasca, és una vocació central de la nostra feina.