Baner Grup Integral - Cooperativas

A Integral creiem en la relació a llarg termini, basada en la confiança, el compromís i la transparència.
Aportant valor des de la nostra manera de fer.

Visió global

Sovint la presa de decisions en un àmbit de la Cooperativa no té en compte altres àmbits i això pot generar més endavant un problema.
Us assegurem que des de la prestació de servei des de qualsevol mòdul sempre tindrem en compte les repercussions per a la realitat de tota la Cooperativa, mantenint permanentment una Visió Global.

Implicació

La Cooperativa, disposarà d’un consultor de referència facilitant la comunicació, la coordinació i la qualitat en la prestació dels serveis; assegurant igualment, que en tot moment totes i cadascuna de les necessitats, siguin ateses.

Agilitat

Per a qualsevol consulta, el vostre consultor de referència es posarà en contacte amb vosaltres en un període màxim de 24 hores.
No obstant, si la consulta és molt urgent, sempre podrà comptar amb un dels nostres professionals que han de resoldre les seves inquietuds el més aviat possible.

Suport en les decisions

La gestió empresarial i el procés de presa de decisions sovint és complex a les cooperatives, a Integral ho entenem i per tant us acompanyem amb un criteri objectiu i professional a prendre les millors decisions possibles per la vostra cooperativa.

Proximitat

Perquè el lloc on passa “tot” és la Cooperativa, el nostre consultor l’acompanyarà, sempre que sigui necessari, des de la seva seu, “in situ”, estalviant el seu temps i estant sempre proper a l’acció.