José Luis Martín Mendoza

Col·legiat en 1985 en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Formació: Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona; Diploma en Comptabilitat per l’Escola d’Alta Direcció i Administració – EADA.

Autor: del llibre El Capital Risc (Edicions Fausí-1988) i diversos articles tècnics en el diari econòmic Expansión i en La Vanguardia, així com en Mon Juridic (de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona) i The Spanish-British Trade (de la Cambra de Comerç Espanyola a Gran Bretanya). Conferències i Ponències: Múltiples Seminaris i Conferències sobre Contractació Internacional, Societats, Distribució, Franquícia, etc. en diverses Cambres de comerç (Barcelona, Terrassa, Sabadell, Lleida, Tortosa, etc.), en Foment del Treball Nacional (la Patronal catalana), en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en la Cambra de Comerç Espanyola a Londres, en l’Associació d’Entitats Prestadores Hipotecàries de Gran Bretanya, etc.

Carrera Professional: Bufet Bertrán i Musitu – Barcelona (1984-1988); Sènior Spanish Counsel en la Firma Legal De Pinna, Scorers & John Venn – Londres (1988-1990); Bufet Climente, Minguell & Martín – Barcelona (1990-1998); Soci fundador i director d’IDEA IURIS® Advocats (1998) i d’Affectio Group® (2010).

Membre: Cambra de comerç Internacional; Cambra de comerç Espanyola a Gran Bretanya; Vicepresident de la Secció de Dret Mercantil de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (1995-1998); Seleccionat per “Who’s Who International” (2001); Institut de Distribució Internacional (Torí-Italia). Comitè d’Experts Jurídics de l’Associació Espanyola de Franquiciadors.

Affectio Group - José Luis Martín Mendoza