Home · Contacto


BFTW 2018 Workers

INTEGRAL:
Compromís Arc Iris

Integral és una Cooperativa per a Cooperatives

Integral és una Cooperativa que presta serveis d’assessorament i consultoria a Cooperatives de pràcticament totes les branques. Integral té, des de el seu naixement a l’any 1987, una clara vocació de ser una Cooperativa per a Cooperatives.

La reflexió a l’entorn de les cooperatives, duta a terme durant l’any 2010, ha mogut a Integral a formular un seguit de preguntes: Podem fer que el nostre servei a les cooperatives es palesi? Podem recuperar amb tota la força que siguem capaços la nostra vocació fundacional? I tot fent això: Ens atrevim a plantejar una proposta global? Amb capacitat per arribar a tot el Cooperativisme Català?

Volem fer una proposta global, volem augmentar la nostra activitat amb Cooperatives, volem recuperar la nostra vocació fundacional, volem tot això però al mateix temps hem de ser capaços de fer que tingui també sentit pel Cooperativisme, per això cal sumar més coses als nostres desitjos: Hem de fer un pas més enllà, mirar d’arribar on ningú, que coneguem, ha arribat. Hem de vehicular-lo tot amb el impuls del Cooperativisme que s’organitza, que es federa, que accepta propostes de intercooperació impulsades per les Federacions.

De manera natural, sorgeix la idea de formular un Compromís, per que Integral, a més, s’ha de comprometre. S’ha de comprometre com a Cooperativa, ha de comprometre a les seves persones i també ha de comprometre els seus recursos. Sí, el compromís és la formula, sens dubte.

Set compromisos per construir un compromís:

7 compromisos
Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació Ministerio de Empleo y Seguridad Social Unió Europea. Fons Social Europeu

Avda. Diagonal 442-Bis 2ª & 4ª Planta 08037 Barcelona (Spain)

Nota legal