Home · Contacte


BFTW 2018 Workers

Juntes de compensació

OBSERVATORI D'ENTITATS URBANÍSTIQUES - OBENUR

Juntas de Compensación y Asociaciones de Cooperación
Creación y Evolución Catalunya · Años 2007 al 2014
4ª Edición — SEPTIEMBRE 2016

En OBENUR contamos, recapitulamos, ordenamos y mostramos la realidad cuantitativa del sector, y asimismo tratamos de acercar apuntes para analizarla y nos permitimos también aportar un pronóstico y esperamos que todo eso sirva ahora para disponer de una mejor visión de la situación dels sector.

Juntas de Compensación y Asociaciones de Cooperación
Creación y Evolución Catalunya
Años 2007 al 2012
3ª Edición — septiembre 2014
Juntas de Compensación y Asociaciones de Cooperación
Creación y Evolución Catalunya
Años 2007 al 2011
2ª Edición — enero 2013
Juntas de Compensación y Asociaciones de Cooperación
Creación y Evolución Catalunya
Años 2007 al 2010
1ª Edición — diciembre 2012

JUNTES DE COMPENSACIÓ

Integral dona servei a una vintena d'entitats urbanístiques, sent un 80% Juntes de Compensació, el que indica clarament tant la nostra especialització com la nostra vocació vers aquestes entitats.
Amb elles i els seus advocats, prestem un servei caracteritzat per la personalització, l’atenció i el gust pel treball ben fet.

El valor de la col·laboració d'Integral ha estat plenament reconegut pels advocats de les Juntes, la prova és que actualment col·laborem amb vuit despatxos d’advocats que aporten a la Junta el servei jurídic i de secretaria que requereixen aquestes entitats.

Ens sentim especialment satisfets d’aquest fet ja que indica que som capaços d’adaptar-nos i fer equip amb els professionals del dret, a qui considerem els nostres companys naturals en l’atenció a la Junta.

SERVEIS D'INTEGRAL A LES JUNTES DE COMPENSACIÓ

Administració Juntes de Compensació

Servei d’administració de les Juntes, amb voluntat integral, que abasta des de la domiciliació postal de la Junta, a la seva gestió administrativa i bancària, la preparació i assessorament de les Assemblees i Consells Rectors, i qualsevol altra activitat necessària per a la bona gestió de la Junta. En aquest servei destaca la transparència cap a tots els integrants de la Junta, així com la coordinació amb el seu equip tècnic

Planificació, gestió i liquidació d'impostos

Gràcies a la nostra gran experiència en l’àmbit de les Juntes de Compensació, podem oferir un servei expert en la seva fiscalitat, en la planificació, gestió i liquidació de tots els impostos als que aquestes entitats urbanístiques estan subjectes. Complint sempre amb la legislació vigent, podem aconsellar la millor opció en cada moment.

Auditoria interna de Juntes

Mitjançant l’Auditoria Interna, oferim una anàlisi global i concreta de la situació de l’entitat, elaborant propostes de millora.

Avda. Diagonal 442-Bis 2ª & 4ª Planta 08037 Barcelona (Spain)

Nota legal