Home · Contacte

Página Web Corporativa de IDEA IURIS SLP
IDEA IURIS® neix el 1998 després de més de 25 anys d'experiència dels seus socis, tant en l'exercici professional de l'adbocacia en prestigiosos bufets espanyols i britànics (Londres, Regne Unit) com en l'Administració de Justícia espanyola. IDEA IURIS® ha sabido aunar dicha experiencia con el empuje de las nuevas generaciones de abogados y las nuevas tecnologías.

IDEA IURIS®
es renova entre 2008 i 2010, en què, en primer lloc, es trasllada a les noves i més àmplies oficines que ara ocupa a l'Avinguda Diagonal (cantonada amb Passeig de Gràcia) i, en segon lloc, decideix afrontar nous reptes en l'ampliació i millora dels serveis que ofereix als seus clients, principalment empreses i corporacions. Aquesta decisió es materialitza en affectio group®, des d'on també podem oferir als nostres clients serveis d'Assessoria Fiscal i Laboral, així com de Consultoria Estratègica, juntament amb INTEGRAL®, amb divisions especializades en cada línia de negoci. Amb els seus magnífics professionals ja portem col·laborant sense interrupció des de fa més de dotze anys.

Els advocats d'IDEA IURIS® estan col·legiats als Il·lustres Col·legis d'Advocats de Barcelona i Madrid. IDEA IURIS, S.L.P. està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona a la Fulla núm. 181605, i com a Societat Professional, a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona amb el núm. 230 (CIF núm. B-61691010).

Avda. Diagonal 442-Bis 2ª & 4ª Planta 08037 Barcelona (Spain)

Nota legal